HeidiSchonne fc   

Heidi Schøne ... did she encourage Anders Breivik to commit mass-murder on 22/7? She was the figurehead for the Norwegian Press anti-Muslim hate campaign from 1995-2006 in 21 front-page articles.

Breivik must have read them. Judge for yourselves. Read the Norway Shockers story ...

Halvparten bruker ikke kondom

Halvparten bruker ikke kondom

Av KRISTINE ELSHAUG

(VG Nett) Selv om nordmenn er verdensmestere i tilfeldig sex, er vi ikke like ivirge på å bruke kondom med ny sexpartner. Bare Sverige er dårligere enn oss viser ny, internasjonal undersøkelse.

Norge, Sverige og Danmark topper statistikken over hvem som er dårligst til å bruke kondom.

Halvparten bruker ikke kondom

I den ferske verdensomspennende sex-undersøkelsen utført av kondomprodusenten Durex, kommer det frem at nesten halvparten - 49 prosent - av nordmenn ikke bruker kondom med ny sexpartner. I Danmark er de akkurat like sløve, mens undersøkelsen viser at svenskene er verst. Der svarer hele 61 prosent at de ikke bruker kondom.

- Tankevekkende

- Det er et tankevekkende resultat for Durex Norge. Det viser at det er blitt gjort for dårlig jobb, til tross for at vi har forsøkt å tilpasse oss markedet med alle mulige varianter med smak-, lukt- og rugleeffekt., sier Arianne Gravdal, salgssjef for SSL, som er distributør av Durex i Norge.

Også produktsjef i SSL, Charlotte Wessman, mener resultatet er nedslående.

- Resultatet viser tydelig at det fortsatt er mye igjen å gjøre for å oppmuntre folk, og spesielt unge, til sikker og beskyttet sex.

På verdensbasis

I gjennomsnitt innrømmer 39 prosent at de har hatt usikker sex med ny partner de siste 12 månedene, og blant dem er det dem mellom 21-24 år som tar meste sjanser.

Undersøkelsen viser også at 31 prosent av de spurte vil ha sex med noen selv om vedkommende nektet å bruke kondom.

Franskmenn flinkest

I tillegg til at franskmenn har mest sex i verden, er de også best til å bruke kondom med ny sexpartner. Bare 22 prosent innrømmer at de ikke har brukt kondom.


(VG NETT 26.11.02 kl. 13:01)


SORTE, SCHØNE & SHARP:

tsWE'RE NOT GONNA TAKE IT ANYMORE