This website is edited by a former Lincoln's Inn Solicitor. Its contents relate to Libel, Conflict of Laws, State Immunity plus Equality of Arms in a foreign jurisdiction.

Drapstrusler mot Berit Riise

Berit Riise har mottatt drapstrusler etter at hun gikk ut i debattprogrammet Tabloid og beskyldte Aalesund-trener Normark for sextrakassering.

På FK Aalesunds hjemmesider på internett er det framsatt så alvorlige trusler mot Berit Riise at politiet er koblet inn i saken. Politiet ser også alvorlig på drapstruslene og har satt ut vakt ved familiens Riises hus i Ålesund.

- Jeg tar disse truslene veldig alvorlig, sier en rystet og nedbrutt Berit Riise til NTB.

Hun bestemte seg også for å koble kjendisadvokat Tor Erling Staff på saken fredag formiddag, men det skjedde ikke før injurieadvokat Per Danielsen gikk ut og mente at den typen injurier det her er snakk om kan straffes med fengsel inntil to år.

Etter påstanden om at hun kunne risikere så lang fengselsstraff dersom FK Aalesund går til sak mot henne følte Berit Riise behov for juridisk bistand.

Hun skal i møte med Staff senere fredag for å gjennomgå hele saken.

FK Aalesunds ledelse satt også i møte fredag for å bestemme seg for hva klubben skal gjøre i etterkant av de saftige beskyldningene om sextrakassering Berit Riise kom med under torsdagens TV-program og som var rettet mot trener Ivar Morten Normark.


(NTB) 10/01/03

 


SORTE & SHARP:

tsWE'RE NOT GONNA TAKE IT ANYMORE